Senast uppdaterad:
18 okt 2013

Hoya albiflora IML 0299

 

 


När min aff. albiflora gick vidare till hoyahimlen 2008 ville jag skaffa en ny direkt, men sedan kom flytten till lägenhet och då fanns det helt enkelt inte plats för en ny. Så det fick vänta tills jag åter flyttade till hus i november 2009, men att skaffa en ny albiflora var inte det första jag gjorde efter flytten utan det fick vänta till juli 2011 och då blev det en stickling som kom med både IML-nummer och även USDA 354235.

 

 Min stickling hade ullöss när jag köpte den, men det visste jag om och den blev ganska billig på grund av det. Jag har sedan dess bekämpat de små ludna och verkar ha vunnit kampen, så nu ska den bara växa till sig ordentligt och blomma... för jag vill verkligen se dessa helt vita stora blommor mer än bara på foto!

 

Våren 2013 upptäckte jag en blomdstängel i min planta, men än så länge är där inga knoppar och nu är det mitten av oktober. Vet inte riktigt vad den här hoyan vill ha för att blomma, men nån dag... nån dag hoppas jag få se dessa blommor "live".

För att komma tillbaka till Hoya albiflora, klicka här:

 

För att se bilderna större, klicka på dem så öppnas de upp i nya fönster. (Eftersom det skulle innebära otroligt mycket extra jobb att byta ut dem, så har jag valt att låta de engelska texterna under fotona ligga kvar.)

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Hur började det? Vad hände sedan? (Lång historia)
Läs om hur det hela började
Varför började jag samla på hoyor?

Privata Hoyasidor
Privata hoyasidor
Här hittar du mina favoriter bland privata hoyasidor runt om i världen

Andra Hoyasidor
Andra
hoyasidor
Här hittar du andra hoyasidor till bl a föreningar, försäljningsställen runt om i världen

Olika Hoyaforum
Hoyaforum
Här hittar du länkar till olika hoyaforum på olika språk

Andra bra länkar
Andra bra länkar
Här hittar du länkar till söksidor, trädgårdssidor, roliga sidor, galna sidor och andra användbara sidor